Leverandører

Vi har en rekke leverandører som gir deg stor valgfrihet i kvalitetsprodukter. Ta en titt gjennom listen for å se hvilke vi samarbeider med og hva de tilbyr gjennom våre forhandlere.

 • AEG

  AEG har vært banebrytende i husholdningsapparater i over 125 år, og de fortsetter deres forsøk på å overraske og inspirere med produkter i fremtiden. De fokuserer vår oppmerksomhet på enkle kontroller, bærekraftige materialer og energieffektivitet. Tilbyr alt innen hvitevarer til husholdningen.Ta kontakt og vi veileder deg i valget av rett produkt for deg/dere. Vi kan tilby ovner, koketopper,oppvaskmaskiner,mikrobølgeovner, damp, ventialtorer osv.


  Les mer ved å se gjennom AEG sine sider her.

     AEG leverer varer innen:

  Hvitevarer, Bad, Kjøkken,
 • Bora benkeventilator.

   

  Bora benkeventilatorer – elegant og praktisk

  BORA benkeventilator – downdraft – er en serie revolusjonerende
  avtrekksvifter som trekker dampen ned, direkte fra koketoppen.

  Stillegående, effektiv og lett å rengjøre.
  Bora benkeventilasjon er selve eksempelet på høy standard, både funksjonelt og designmessig.

  BORA downdraft er markedets mest effektive, laget i solide og rustfrie materialer .

  Unn deg et sosialt kjøkken med fritt utsyn og åpne samtaler.
  Hvem ønsker seg egentlig en stor kasse på veggen?

  Hva er BORA benkeventilator? – Slutten på den tradisjonelle kjøkkenviften? – Engebretsen

  " title="

  " title="


  Les mer ved å se gjennom Bora benkeventilator. sine sider her.

     Bora benkeventilator. leverer varer innen:

  Hvitevarer, Kjøkken,
 • Bygg 1

  Bygg 1 legger stor vekt på rask leveringstid og god service til sine kunder. De fleste varene har de på lager og de kan som regel levere raskt. De har en egen fabrikk som produserer formpressa innerdører og karmer.  I tillegg samarbeider de med produsenter med lang erfaring innen produksjon av dører og andre byggevarer.


  Les mer ved å se gjennom Bygg 1 sine sider her.

     Bygg 1 leverer varer innen:

  Dører,
 • Dröm trappor.

  Bak markedets ledende varemerke Drömtrappor står Trätrappor Norsjö AB, Nordens største og ledende trappeprodusent. De har bygget trapper siden 1923, og med vår erfaring leder vi utviklingen i bransjen.

  • • Vi er en drivkraft innen sikkerhet – vi jobber systematisk med å utvikle sikkerheten rundt trapper, både internt og innenfor bransjen.
  • Vi har utviklet mange smarte løsninger som gjør trappene både sikrere og vakrere – for eksempel MountIn®.
  • • Vi utvikler hele tiden nye metoder for å øke kundenes muligheter til å få akkurat den trappen som de drømmer om

  Bedriften ligger i Norsjö, Västerbotten, og har et av Europas største anlegg for produksjon av tre trapper. Det er også en av de mest moderne – utstyrt med en rekke spesialmaskiner. Og viktigst av alt: de har 130 ansatte som alle er lidenskapelig opptatt av at trappen skal bli ditt vakreste møbel!


  Les mer ved å se gjennom Dröm trappor. sine sider her.

     Dröm trappor. leverer varer innen:

  Trapper,
 • Electrolux

  Electrolux kan tilby vhitevarer  fra AEG, Husqvarna, Electrlox og Zanussi. Hvitevarer til bruk i ditt hjem. Spør oss og vi anbefaler det rette produktet for deg.

   


  Les mer ved å se gjennom Electrolux sine sider her.

     Electrolux leverer varer innen:

  Hvitevarer, Kjøkken,
 • Frekhaug

  Frekhaug vinduet har spesialisert seg på å produsere profilerte, trebaserte vinduer for det norske markedet. Deres kvalitet oppfyller moderne husstanders krav til energieffektivitet, vedlikehold og sikkerhet. De produserer for privatkunder så vel som for det profesjonelle markedet.


  Les mer ved å se gjennom Frekhaug sine sider her.

     Frekhaug leverer varer innen:

  Vinduer,
 • H-vinduet Fjerdingstad

  H-vinduet Fjerdingstad AS har i mer enn 60 år produsert kvalitetsvinduer og dører i tre. I tillegg til H-vinduet produserer de også andre kvalitetsprodukter som skyvedøren skyv-tett og foldedør.


  Les mer ved å se gjennom H-vinduet Fjerdingstad sine sider her.

     H-vinduet Fjerdingstad leverer varer innen:

  Vinduer, Dører,
 • Habo

   

  Med Habos serier av beslag for blant annet bygg, kjøkken, baderom og garasje får du funksjon, design og smarte løsninger i samme pakken. Hos Habo har de en lidenskap for detaljer. Som Nordens ledende leverandør innenfor beslag vet de at valget av dørvridere utgjør en stor del av helhetsopplevelsen. Habo har stort utvalg i vår butikk av dørvridere til både inner -og ytterdører.

  Se årets produktkatalog fra Habo her: Dørvriderbrosjyre 2015


  Les mer ved å se gjennom Habo sine sider her.

     Habo leverer varer innen:

  Beslag,
 • Harmonie

  Harmonie Norge AS er et selskap som tilbyr flere anerkjente varemerker. Deres freseteknikker for å utforme dørens ansikt, har vært ledende på markedet i over 20 år. Harmonie har sin produksjon av dører i Sverige, hos en av Sveriges største dørfabrikker.


  Les mer ved å se gjennom Harmonie sine sider her.

     Harmonie leverer varer innen:

  Dører,
 • Hörmann

  Hörmann-gruppen er Europas ledende tilbyder av bygningskomponenter som porter, dører, karmer og portåpnere. Siden oppstarten i 1935 har de produsert over 15 millioner porter og levert dem i hele verden. Hörmann-portene leveres i henhold til den europeiske sikkerhetsstandarden NS-EN 12604, med fingerklem-sikring, sideinngrepssikring, fallsikring og andre sikkerhetsinnretninger uten tillegg i pris. Alle Hörmann-portene kan selvsagt utstyres med portåpner.


  Les mer ved å se gjennom Hörmann sine sider her.

     Hörmann leverer varer innen:

  Garasjeporter,
 • LG Dører

  LG Agenturforretning AS ble etablert i 1989, med senere navneendring til LG Quick-Lager AS. De server proffmarkedet over hele landet med alt av dører, vinduer og tilbehør.


  Les mer ved å se gjennom LG Dører sine sider her.

     LG Dører leverer varer innen:

  Dører,
 • Luxaflex

   

  Daglig produserer Luxaflex® tusentalls gardiner i ulike former og størrelser. Hver gardin har sin unike reise, med individuelt tilpassede mål og funksjoner, etter dine ønskemål.

  Dessuten kvalitets testes hver eneste gardin for hånd før den forlater fabrikken – alt for å sikre den høye kvaliteten på Luxaflex® gardiner. Vi har stor utstilling av ulike typer gardiner i vår butikk. Samt masse spennende stoffer og vise deg/dere. Kom innom for veiledning og pris.


  Les mer ved å se gjennom Luxaflex sine sider her.

     Luxaflex leverer varer innen:

  Solskjerming innvendig.,
 • Løken Trevare

  Løken Trevare sin visjon er å være en ledende leverandør av energibesparende vinduer og dører til det norske markedet. De har hatt en jevn vekst siden starten av 1988 og har de siste årene gjennomført en betydelig utvidelse av produksjonsarealet og modernisering av maskinparken. Løken Trevares lange erfaring fra bransjen skal bidra til å sikre deres kunders krav til kvalitet.


  Les mer ved å se gjennom Løken Trevare sine sider her.

     Løken Trevare leverer varer innen:

  Vinduer, Dører,
 • Malorama AS-rbi interiør

   

  Vi gjør valg av gulv enklere

  RBI Gulv er et forretningsområde i Malorama som retter seg mot forhandlere av harde gulv ; parkett, laminat, kork og vinyl. Vi samarbeider med ledende produsenter innenfor de ulike produktområdene og kan tilby et komplett utvalg av harde gulv. Hele vårt sortiment er lagerført i Norge og gir rask og enkel tilgjengelighet. Vi har et omfattende salgs- og serviceapparat som følger opp alle regioner og forhandlere over hele landet. Produktene finner du hos ledende forhandlere i både Norge og Sverige. Du vil finne mer informasjon om produktene på merkevarenes nettsider.

   

  Besøk vår butikk å se vårt utvalg av vareprøver på parkett og laminat gulv.


  Les mer ved å se gjennom Malorama AS-rbi interiør sine sider her.

     Malorama AS-rbi interiør leverer varer innen:

  Gulv,
 • Norcool

  Scandinavian Appliances AS utvikler, produserer og markedsfører løsninger for oppbevaring av mat og drikke under merkevaren Norcool.
  De har tradisjoner tilbake til 1978 og er i dag en ledende leverandør av kjøleaggregat, kjølerom, -kjølehjørner, kjøleskuffer, vinkjellere og innovative løsninger for oppbevaring av vin.


  Les mer ved å se gjennom Norcool sine sider her.

     Norcool leverer varer innen:

  Hvitevarer, Kjøkken,
 • NorDan

  NorDan har dører og vinduer i årene, og lange tradisjoner for kvalitet. Helt siden etableringen i 1926 har de produsert innovative produkter av høy kvalitet med trevirke som viktigste råvare. Selv om mye har skjedd innen produksjonsteknikker måler de fortsatt seg selv på kvaliteten på håndverket de leverer.


  Les mer ved å se gjennom NorDan sine sider her.

     NorDan leverer varer innen:

  Vinduer, Dører,
 • Pocket

   

  Scanflex AS, som er en av landets ledende innerdørprodusenter, overtok i 2011 virksomheten til John A Olsen & Sønners Trevarefabrikk AS i Kristiansand.

  I 35 år siden etableringen i 1976 har John A Olsen & Sønners Trevarefabrikk produsert POCKET skyvedørskarm som et av de viktigste produktene. I tillegg har fabrikken produsert loftstrapper og kottdører.

  POCKET har i disse årene etablert seg som et solid varemerke i det norske markedet og er ofte førstevalget når fagfolk anbefaler skyvedørskarmer, loftstrapper eller kottdører.


  Les mer ved å se gjennom Pocket sine sider her.

     Pocket leverer varer innen:

  Kottdører, Skyvedørskarmer, Loftstrapper,
 • Quooker
  Merket Quooker har vært et registrert varemerke siden 1989. Både det beskrivende i navnet (Quick-Cooker) og navnets internasjonale klang har vist seg å være midt i blinken. Quooker er den første kokende vannkranen i verden. Selskapet eier patenter verden over på (deler av) Quooker. Merket Quooker forbindes med kvalitet og høyverdig teknikk.

  100°C kokende vann direkte fra kranen. Vann – og energibesparende. Barnesikker, enkel betjening og mange bruksområder. Kom innom butikken og se vår utstilling og få den demonstrert.


  Les mer ved å se gjennom Quooker sine sider her.

     Quooker leverer varer innen:

  Hvitevarer, Kjøkken,
 • Rival

  Rival tilbyr nye og spennende løsninger innenfor garderobesegmentet. Rival AS ble stiftet i 1993 av Birger Grønland, mangeårig garderobemann med bred erfaring fra både inn og utland. Det som startet med salg av egenutviklede aluminiumsprofiler og tilhørende hjulsystemer, har gjennom hard og målrettet jobbing utviklet seg til å bli en fullverdig produsent av komplette garderober. Garderober skreddersydd for deg. Tilpasset dine mål. Rival leverer også skrågarderober, innredningspakker, walk in innredninger, tilpassede innredningsløsninger og bokhyllesystem.


  Les mer ved å se gjennom Rival sine sider her.

     Rival leverer varer innen:

  Garderober,
 • Røros Metall
  Les mer ved å se gjennom Røros Metall sine sider her.

     Røros Metall leverer varer innen:

  Hvitevarer, Kjøkken,
 • Scanflex

  Nybygging eller modernisering – valget av dører er vesentlig for å skape husets egenart. Gjennom dørseriene Trend, Saga og Classic har Scanflex utviklet kvalitets innerdører som ivaretar de gamle håndverkstradisjonene – tilpasset de forskjellige hustyper og mennesketyper.


  Les mer ved å se gjennom Scanflex sine sider her.

     Scanflex leverer varer innen:

  Dører,
 • Solarlux

  En vinterhage gir huset, hytta eller leiligheten mer lys og en fullverdig utvidelse av din bolig. Vi hjelper deg med med å realisere din drøm! Kom til oss med dine tanker eller skisser slik at vi kan sammen designe og planlegge en vinterhage som passer din bolig og dine behov.

  Det finnes flere ulike tak- og glassdesign, både i aluminium og tre. Alle våre taksystemer til vinterhager kan kombineres med Solarlux glassfolde- dører og muliggjør en maksimal åpning av rommet ut til naturen.

  Vi i Snekker’n fagkjeden kan hjelpe deg med alt fra skisser og praktiske løsninger, til montering og håndtverkerarbeid. Våre medarbeidere har bred kompetanse innen vinterhager og konstruksjoner fra Solarlux.


 • Strai

   

  Strai er en helnorsk produsent med røtter tilbake til 1929. Bedriften holder til på Strai, nord for Kristiansand. Kjøkkenproduksjonen startet i det små allerede før krigen. I dag ut- gjør vår produksjon i hovedsak kjøkken, bad og garderobe. 60 ansatte i 8000 kvm. produksjonslokaler på Strai sørger for at produktene kommer ut til kundene.

  Våre produktserier er Premium, Komfort og Basis. Vi liker å si at vi har «kjøkken for alle livets faser». Med det tenker vi ikke bare på pris, men smak og behag kombinert med dine prioriteringer og personlige stil. Strai er trendy, og hos oss får du både tradisjonelle og stramme kjøkken av høy kvalitet, og med det siste av tekniske løsninger.

  Kom innom oss og la deg inspirere! Vi hjelper deg med å finne smarte, funksjonelle kjøkkenløsninger basert på dine behov og drømmer.


  Les mer ved å se gjennom Strai sine sider her.

     Strai leverer varer innen:

  Bad, Kjøkken,
 • TUNdøren

  De første Tun-dørene så dagens lys allerede i 1968, og de har derfor meget lang erfaring med ytterdører. Dagens produksjon, som nå foregår i flere land, bygger på deres erfaringer gjennom over 40 år. Ytterdøren er et viktig element for å gi et godt førsteinntrykk. Derfor er Tundøren det rette valget for det lille ekstra.


  Les mer ved å se gjennom TUNdøren sine sider her.

     TUNdøren leverer varer innen:

  Dører,
 • Velux

   

  VELUX Norge AS selger og markedsfører VELUX takvinduer på det norske markedet. De er en del av den internasjonale VELUX Gruppen med salgs- og produksjonsvirksomhet i mer enn 35 land og 10 000 medarbeidere på verdensbasis.

  I mer enn 70 år har VELUX Gruppen skapt bedre bomiljøer for mennesker over hele verden. Utnytte dagslys og frisk luft. Et brennende engasjement for dagslys, frisk luft og bedre bomiljøer. Det var det som startet selskapet for mer enn 70 år siden. Og som fremdeles er deres drivkraft.

  Det finnes et bredt utvalg takvinduer, vinduskupler og lystunneler med innbyggingsprodukter og tilbehør.

  Besøk vår butikk og se vår Velux utstilling. Vi har ulike typer takvinduer og solskjerming .


  Les mer ved å se gjennom Velux sine sider her.

     Velux leverer varer innen:

  Vinduer,

Kom i kontakt

Våre åpningstider

Mandag til fredag 07.00-16.30

Torsdag 07.00-18.00

Lørdag 09.00-14-00

PÅSKEAFTEN HOLDER VI STENGT!

Gamle Ålevei 11, 1624 Gressvik